Нещастна загуба в Разград

Разград 2000 – ФК Менте (Русе) 1:0

ФК Менте разнебити отбора на Разград 2000 при гостуването си на стадион „Балканфарма“. Играчите на старши треньора Григо Драглисъмтиов изпуснаха около 120 чисти голови положения. Отличи се нашият стар познайник Окси Покси, пропуснал 94 стопроцентови положения за отбелязване на гол, 56 от които на празна врата. След мача Окси се оплака, че причината на този невероятен карък е в бутонките му, който били 3 номера по-големи и с това се затруднявал при нанасянето на удар по топката. И действително около 75 от неговите шутове по посока на вратата на разградчани излизаха в тъч.

Иначе домакините от Разград успяха да вземат трите точки, след като получиха очакван подарък от съдията Кинто Джобов, който още чака едни пари от Тарикат Синабов. Той пусна атака на Разград2000 при очевадна засада и пет нарушения в нападение, последното, завършило със смачкани топки на вратаря на ФК Менте. Когато играчите на русенските ментаджии го наобиколиха да му искат обяснение той им каза: „Марш от тука, госпожички такива! Да не извадя картоните…“

Това бе трета загуба в първенството от седем мача за ФК Менте. Въпреки това мечтите за промоция в „Б“ група остават реални. Спечелените 12 от общо 21 възможни точки все пак са нещо в актива на ментаджиите при атаката на първото място в групата.

Вашият коментар

Няма коментари.

Comments RSS

Вашият коментар