Ръководство на ФК

Ето и малко информация от първа ръка за шефовете на ФК Менте.

Тарикат Синабов – президент на ФК Менте

Тарикат Синабов е президент на ФК Менте от основаването му през 2004 г. и като такъв носи пълната отговорност за всички тарикатлъци на ФК Менте в годините от тогава до днес. Тарикатлъка на Тарикат Синабов почва още от основаването на шивашката фирма „Аристон-С“, чието име е откраднато от световноизвестния производител на бяла техника „Ariston“, чиято запазена търговска марка е популярна в почти всички кътчета на земното кълбо. Лиспата на достатъчно мозъчни клетки и оригинален поглед към бизнеса карат Тарикат Синабов да открадне името на фабриката за перални и хладилници от Италия и да си го присвои за шивашкия си бизнес. По същия начин, малко по-късно, след появяването на ФК Менте са присвоени историята и символите на ФК Локомотив (Русе). Почти всичко направено от Тарикат Синабов се характеризира със забележителна „оригиналност“ на идеите и „новаторски подход“ в реализацията им. Дейността му е типичен пример за прост селски манталитет и самодоволство от „измислянето“ на оригинални имена и идеи.

Солташак Митев – изп.директор на ФК Менте
Солташак означава човек, който е готов на всичко за шефа си и му подгъзува безрезервно. Такъв човек е и изп.директора на ФК Менте. Въпреки че, изглежда интелигентно момче, той е готов да си затвори очите за всичко и всеки, стига да угоди на шефа си. Раболепието му го прави подходящ за специалните поръчки на Тарикат Синабов. Солташак Митев имаше наглостта най-безцеремонно да обяви, че обича Локомотив (Русе), чийто юноша бил, но засега, заради това, че шефа му давал парите, отбора няма да бъде Локомотив, въпреки, че по това време бяха откраднали и фалшифицирали историята му. Наистина живота в България е труден и всеки избира начина, по който да изкарва прехраната си. Най-отвратителния начин да правиш това е да лижеш задници на новоизлюпени бизнесмени със съмнителен произход на капиталите и да им робуваш навеки. Изпадането в робска зависимост обрича хората като Солташак Митев да се мразят сутрин, когато се погледната в огледалото, но това е положението.
Цонко Подлеца – шеф на ДЮШ на ФК Менте

Като цяло е достатъчно човек да види тази мазна физиономия и да размени две-три приказки с него, за да се убеди що за човек е той. Дребен селски тарикат с подмолно и подло поведение, Цонко е в състояние днес да ти се усмихва мазно, а утре да ти забие нож в гърба. С човек като него трябва да се внимава, защото когато той е привидно на твоя страна, всъщност гледа изцяло собствения си интерес и е готов да прецака всяко добро дело, стига и стига да излезе на някаква дребна печалба. В това, надяваме се, предстои да се убеди и Тарикат Синабов, който определено си вкара таралеж в гащите с назначаването на Цонко Подлеца за шеф в клуба. В Дунав и ФК Скалите още помнят дребните тарикатлъци и селски номера на Цонко и там пътищата му отдавна са отрязани, след като бе позорно изгонен. Надеждите за катурването на ФК Менте днес са свързани с присъствието на този човек в ръководстовто на клуба.

3 коментара

  1. Mn luda rabota , , Conko :D:D

  2. xiixixiixixiixi,BRAVOooooo:)

  3. toz sait e ebahti ymreliq zako se podigravate s kluba i az isk da se kaaa lokomotiv


Comments RSS

Вашият коментар