Абонаментни карти

Радостна новина за шефовете на ФК Менте бе гениалното им решение да пуснат абонаментни карти. Тези карти в крайна сметка се оказаха пълни МЕНТЕТА!

Ето какво гласеше съобщението на ФК Менте:
От 15 декември ФК Куристон пуска в продажба абонаментни карти за сезон 2007/2008.

Сезонните билети ще дават право на привържениците на клуба да присъстват безплатно на всички мачове на „Куристон“ от пролетно-летния полусезон, както и право на oпределени намаления в някои търговски обекти на територията на град Русе.

ментето

Този продукт е МЕНТЕ - НЕ КУПУВАЙТЕ ТАЗИ КАРТА!

И така с цена от 5 лева за талона единствения фен на ФК Менте щеше да гледа всички мачове на отбора. Освен това имаше голяма томбола с награди за другите „фенове на Аристон“, който взеха своите награди без да гледат нито един мач на русенските ментаджии.

Полусезонът започна и единственият фен на ФК Менте бе обнадежден ще след като има карта ще гледа безпроблемно всички домакински мачове на любимите си ментаджии. Къде обаче щяха да играят ФК Менте. Първите мачове в Сливо поле, после в Борово и само един мач на Градския стадион в Русе. При това всички домакинства бяха при вход свободен.

Какъв беше смисълът от абонаментните карти. Големите награди в томболата? Да, само това беше келепира на участниците.

Продажбите на абонаментните карти на ФК Менте вървяха добре на пазара. Ето резултатите.

Продажба чрез интернет сайта – 0 (нула)
Продажба чрез вестникарската мрежа – 1 (за единствения фен, естествено)
Подарени карти на приятелите на шефовете на ФК Менте – 20 (колкото са наградите в томболата).

Отпечатани карти 2000. За боклука – 1980 броя.

Историята с абонаментните карти на ФК Менте ще остане като едно от великите гениални решения на ръководството на клуба. Реално погледната продажбата им бе добро начинание, стига да бе гарантирано, че притежателите им могат да гледат мачове, нещо което не се случи тъй като отборът беше като пътуващ цирк из Русенска област. Разбира се, за притежателите на абонаментни карти НЯМАШЕ ОСИГУРЕН ПРЕВОЗ за домакинствата в Борово и преди това в Сливо поле.

Единственият фен на ФК Менте остана излъган, защото картата му се оказа пълно менте. Не само че не можа да спечели голямата награда – екскурзия в Париж със самолет, но и му остана чувството, че го правят на глупак, тъй като всеки който искаше – можеше да гледа мачове на ФК Менте НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО, а не да си КУПУВА КАРТА от 5 ЛЕВА.

Разбира се, шефовете на ФК Менте бяха доволни от дребния си тарикатлък и в крайна сметка спечелиха 5 лева чисти пари, с който пиха по едно кафе на едно циганско барче.

ПОУКАТА: Каквато и инициатива да предприемат от ФК Менте ПОМНЕТЕ – Шефовете на ФК Менте са тарикати на дребно и няма да се поколебаят да ви приберат 5-те лева от джоба без да получите нищо в замяна. В нормална страна такива тарикати влизат в затвора на часа, тъй като ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ С ТЕЗИ АБОНАМЕНТНИ КАРТИ БЕ ПЪЛНА ИЗМАМА!

5 коментара

  1. Mente- Mente , ale ale!

  2. Ne sa mente fe….samo ot apteki Optima ot otstupki kato se rodi bebeto sum =10 lv napred…otedelno birite ot zavedeniqta 🙂

  3. Браво бе, велики са тея ментета!

  4. pedali da go duhate ko sa zanimavate s toq klub

  5. za kuv sa mislish


Comments RSS

Вашият коментар