Селяни атакуват Градския стадион в Русе

ФК Менте (Русе) – Скрита сила (Мъдрево) 2:1

Унизителна гледа бе Градския стадион в Русе в мрачния неделен следобед, когато „домакините“ от ФК Менте трябваше да играят като гости със Скритата сила от село Мъдрево. Стадионът бе окупиран от селяни от разградското селце и фактически Скрита сила игра този двубой от Североизточната „В“ група пред собствена публика.

Причината за това бе, че единствения фен на ФК Менте изкара тежка съботна вечер в едно русенско увеселително заведение и се събуди чак с последния съдийски сигнал на рефера Марчо Селчев.

Точно съдията Селчев можеше да сложи прът в колелото на болните амбиции на Тарикат Синабов за промоция този сезон, когато надменно свири дузпа в полза на гостите от Скрита сила, който практически, предвид подкрепата от трибуните се чувстваха като домакини. Техният играч обаче пропусна от бялата точка, тъй като вратарят на ФК Менте Аладин Лампов по една случайност се бе навел в долния ляв ъгъл и търсеше из тревата загубената си обеца. Точно там той бе стреснат от топката, която го улучи в гърба и излезе в аут.

Куйчо Пуйчев отново имаше ден и след почивката възнагради головите амбиции на ФК Менте с две почти безответни попадения. В самия край гостите намалиха за крайното 2:1. Така русенските ментаджии все още си вярват, че промоцията е реална цел за този сезон. Успех 😉

Вашият коментар

Няма коментари.

Comments RSS

Вашият коментар